— Internationell satsning —

Har ni någonsin haft en dröm, som ni skulle göra allt för? Det har jag.

Jag vill ut och tävla samt träna internationellt och nå så långt jag bara kan. Jag kan träna hur mycket som helst, men utan de ekonomiska musklerna är det svårt att nå ända fram. Jag söker sponsorer för att till kunna köra en hel VM-serie 2018 efter att 2017 ha blivit 9:a i EM-serien. Hjälp mig att nå min dröm!


Jag heter Amanda Bergkvist, är 20 år gammal och bor i Malmö. Motocross är min stora passion. Jag skriver till dig för att be dig om hjälp i min satsning på SM, EM och VM i motocross.

Jag vill nu satsa till 100% på att träna och tävla i motocross och planerar förutom SM också köra en hel VM-serie. Detta kräver en helhjärtad insats från min sida med massor av intensiv träning i både Sverige och under vintern utomlands. Jag har tävlingsinstinkt, träningsvilja och körglädje så det räcker. Träning och tävling på denna höga nivå kräver även extra ekonomiska resurser. Därför vill jag erbjuda dig att överväga ett samarbete som gagnar oss ömsesidigt.

Ge ditt stöd och du får tillbaka.

Jag vill alltså be dig om stöd i min elitsatsning. Du gör i så fall inte bara en godhjärtad insats för idrotten utan också för tjejcrossen. Stöttar ni mig vill jag också ge något tillbaka, nedan har jag listat några exempel:

  • Företagets logo på tävlingströja och depåkläder / profilkäder
  • Exponering på min Fb-sida (har nu över 1 000 följare), youtubekanal och hemsida, samt instagram (över 1 000 följare)
  • Företagets logo på crossbuss
  • Rapporter från träning och tävling
  • Plats på roll-up som står framme på alla tävlingar
  • Tacktavla till företaget och de anställda

Jag hoppas att jag kan få tillfälle att träffa dig och berätta mer om mig själv och min elitsatsning. 
Hoppas vi hörs.

MVH
Amanda Bergkvist #7