— Dagbok, del 2 —

Detta är fortsättningen på min dagbok. För tidigare inlägg, gå till "Dagbok" eller klicka här.


- Oktober 2018 - 


26/10

Nu svarar knät bra på träning och crosskörning, alltså kan jag börja stegra upp körningen till flera gånger i veckan. Min nya tvåtaktare kräver en annan mer agressiv körstil av mig som förare, det är svårare men om jag sätter det kommer det gå riktigt fort. Jag kör redan bättre i vissa moment än vad jag gjorde innan skadan.

Har även varit och testat köra flat track, riktigt kul. Det kör man bland annat med crosshojar på speedwaybana, men med slicks på för att få spinn.


- September 2018 -


Början på min comeback


30/9

I lördags körde jag min första tävling på ett helt år sedan jag skadade mig. Får vara mycket nöjd med min prestation under omständigheterna. Nu ska jag bara börja köra mycket igen så kommer det bli skitbra. Ställde mest upp för skojs skull, så det var tur att det var mycket roligt. Lyckades ta en andraplats i distriktmästerskapen.


- Augusti 2018 -


Uppdatering

28/8

Ursäkta att jag varit dålig på att uppdatera. Det mesta jag hade kunnat säga skulle vara att jag tränat mycket och gjort framsteg. Har faktiskt tagit mitt rekord i marklyft på 120 kg i treor. Nu säger min coach Max att jag får kalla mig själv stark på riktigt. Riktigt kul.

Var förbi en sväng hos JE68 och hämtade upp en del grejer till hojen, men även för att uppdatera crossgarderoben. Det rullar på fint med det mesta nu, vi får se vad som händer framöver.


- Juni 2018 -


Lägesrapport

9/7

Träningen går mycket bra, framstegen är stora och snabba. Nu har jag avklarat sista passet innan jag åker till Torrevieja för solsemester. Normalt sett hade jag åkt för att köra cross, men knät är ännu inte tillräckligt läkt för crosskörning. När jag ska göra comeback ska det göras till 100%, har inte råd att göra det halvdant, hur fort jag än vill tillbaka.

Har planer att börja prova så smått till hösten. Tills dess fokuserar jag på att sköta allt runt om riktigt bra.Det går tungt, precis som det ska

12/6

Jag kämpar stenhårt. Har börjat se tydliga framsteg med benet, musklerna på skadade benet har tagit sig oväntat bra på kort tid. Lyckades igår göra backsquats med 65 kg, något jag inte hade kunnat tro för ett tag sen. Riktigt roligt att knät svarar så bra nu!


- Maj 2018 -


Prova på-dag på Limhamns MK - Vlogg 29/5


Drivkraften-  avsnitt 54

28/5


Min andra Podd detta året

18/5

Tidigare i år fick jag vara med i mxstar.se:s motocrosspodd, denna gången blev min andra gång 2018 och det var med en podd som heter Drivkraften.

Här pratar jag om vad som driver mig, genom med- och motgång med Malin Rosen som har hand om Drivkraften, samt Mathilda Hellman från DJO Nordic. Detta var roligt och jag hoppas på fler tillfällen som dessa.


Vlogg

8/5

Jag lyckades pricka in min vlogg en oväntat dramatisk dag.


SM i Vissefjärda

5-6/5

Återigen infann jag mig utan min egna cross på en SM deltävling. Det är svårt att hålla sig väck helt enkelt. Passade på att hjälpa till lite, kolla på de andra och träffa lite folk. Fick även denna gången gå upp i speakertornet under tjejernas finalheat. En rolig och spännande helg med mycket kli i fingrarna.

Råkade vinna allt utan prestation
Råkade vinna allt utan prestation
Jag och Fredde i speakertornet
Jag och Fredde i speakertornet
Linus innan start i MX2
Linus innan start i MX2
Jag på VIP:en
Jag på VIP:en