— Dagbok, del 2 —

Detta är fortsättningen på min dagbok. För tidigare inlägg, gå till "Dagbok" eller klicka här.


- Maj 2018 -


Min andra Podd detta året

18/5

Tidigare i år fick jag vara med i mxstar.se:s motocrosspodd, denna gången blev min andra gång 2018 och det var med en podd som heter Drivkraften.

Här pratar jag om vad som driver mig, genom med- och motgång med Malin Rosen som har hand om Drivkraften, samt Mathilda Hellman från DJO Nordic. Detta var roligt och jag hoppas på fler tillfällen som dessa.


Vlogg

8/5

Jag lyckades pricka in min vlogg en oväntat dramatisk dag.


SM i Vissefjärda

5-6/5

Återigen infann jag mig utan min egna cross på en SM deltävling. Det är svårt att hålla sig väck helt enkelt. Passade på att hjälpa till lite, kolla på de andra och träffa lite folk. Fick även denna gången gå upp i speakertornet under tjejernas finalheat. En rolig och spännande helg med mycket kli i fingrarna.

Råkade vinna allt utan prestation
Råkade vinna allt utan prestation
Jag och Fredde i speakertornet
Jag och Fredde i speakertornet
Linus innan start i MX2
Linus innan start i MX2
Jag på VIP:en
Jag på VIP:en