— Säsongssummeringar —


2020 har varit väldigt märkligt, ingen har riktigt kunnat veta ifall det skulle bli några tävlingar överhuvudtaget. Jag ville köra EM-serien men den fick ställas in. SM brukar vara sex deltävlingar men blev bara två. Min motivation har dock inte dalat en sekund, utan jag har varit motiverad hela vägen och funnit riktig glädje i körningen, särskilt sedan jag tog in en riktig tränare i motocross.
För denna säsong satte jag upp tydliga mål. Jag ville komma på pallen i SM och göra bättre resultat än någonsin.


Alla mål för 2020 är nådda, i år fick jag mina bästa SM-resultat någonsin och tog mig upp på pallen i åtminstone ett heat. Bästa känslan av allt är att jag nu är näst bästa svenska!
(För er som inte har stenkoll är SM-serien ett öppet mästerskap, både totalettan och totaltrean är från Danmark).

Ett stort tack till er som hjälpt mig hela vägen hit! Detta är en milstolpe för mig i min motocrosskarriär och något jag kämpat för länge. Till nästa säsong sätter jag upp nya mål och jag känner mig oerhört motiverad.

//Amanda B #7


- Säsong 2020 -


Jag och min tränare Per Larsen på SM i Helsingborg. En sekund från pallplats.
Jag och min tränare Per Larsen på SM i Helsingborg. En sekund från pallplats.

- Säsong 2019 - 

Slutet av 2017 råkade jag ut för en allvarlig knäskada som gjorde att jag ofrivilligt fick avstå hela 2018, och det rådde ovisshet huruvida jag skulle kunna börja köra igen över huvud taget.

Med hård träning och en hel del tur (om man kan säga så) kunde jag börja köra säsong 2019 igen. Jag gick in i denna säsong med en stor medvetenhet om att det skulle bli tufft och jag skulle behöva börja om från ruta ett igen. Bestämde mig för att ändå göra mitt allra bästa där och då.

Som väntat började 2019 knackigt och under mina egna inre förhoppningar. Det var stark motvind längre delen av säsongen, men någonstans mot slutet började det hända grejer. Helt plötsligt gick det nästan över förväntan, och på SM i Helsingborg (bild ovan) var jag en sekund från att knipa pallplats. Jag gjorde även en fin avslutning på SM-finalen där jag visade mig själv att jag hittat tillbaka igen.

Amanda B #7


Summering för 2017

Säsong 2017 är slut och jag har tack vare mycket hård träning - utanför och på banan, utomlands och hemma - så har jag gjort stora framsteg med både körning och resultat. Jag har lyckats bli 9:a i EM-totalen för 2017 och även lyckats plocka VM-poäng denna säsong. I SM lyckades jag bli 6:a i totalen.

Se dagbok för mer...

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång