Stort tack till mina
— Sponsorer —


Mot drömmarnas mål...

Klicka på bilderna för att komma till deras hemsidor!


Gzoft Techlution

Greger Nilsson

"Gzoft Techlution är ett IT-företag som erbjuder systemutveckling med inriktning på desktop- och webbapplikationer inom .NET. Det kan vara nyutveckling och/eller vidareutveckling av befintliga system. Vi erbjuder små såväl som stora företag skräddarsydda IT-lösningar med fokus på, kundens önskemål, krav, rätt pris och rätt kvalitet."

FIL Sweden

Maria Pääjärvi

"Vi arbetar med professionella idrottsmän och idrottskvinnor som behöver stöd före, under och efter karriären, det finns ett dolt behov om våra stolta/drivna idrottsprofiler vågar ta stöd. Vi, Jesper, Björn och Maria arbetar med att hjälpa till med att hitta ett jobb, starta eget/varumärkesprofilering, plugga eller om det kör ihop sig så är jag utbildad även inom samtalsstöd ."

Björn Peter Strandgården

AKA "BP"

BP är ett levande exempel på stor generositet och att det inte bara är företag som kan hjälpa till, utan också privatpersoner. För övrigt pratar han fyra språk flytande, det tycker jag är imponerande. Stort tack för hjälpen!

DK Elservice

Daniel Kardos

"DK Elservice sköter tjänster och varor inom installation såsom reperation, underhåll, till-, om och nybyggnad av elanläggningar, datanät och, larm och styrning."

Wilhelmssons

Kalle Wilhelmsson

"Kalle Wilhelmsson är verksam inom lantbruk & entreprenad.  Erbjuder tjänster till företag och privatpersoner i Kävlinge med omnejd."

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång