— Dagbok 2020 —

Klicka på rubrikerna nedan för att se inläggen.

Hälsade på hos en av mina trogna sponsorer och hittade mig själv på väggen. Tack för hjälpen Metop och stort tack för att ni fortsätter tro på mig, det betyder mycket! Ser fram emot när hela gänget kommer och hejar när jag kör SM och EM då dessa går i Skåne.

Denna tisdag körde jag förbi Donjoy som ligger i Malmö för att lämna av ett tack för säsongen. Jag har kört med dessa knäskydd i många år nu och eftersom att de är de dokumenterat säkraste knäskydden på marknaden skulle jag inte vilja köra med något annat. Det är trots allt mycket viktigt att ha så bra skydd det bara...

Denna flik har jag skapat för säsong 2020, vill du läsa om mina tidigare äventyr kan du gå in på fliken "dagbok 2019" eller dagbok "2016-1017"

Jag var för andra gången inne hos Aktivitus i Malmö och gjorde fystester. Har innan detta test haft min styrkeperiod, så ingen särskild skillnad eller förbättring på just VO2-max var förväntad. Gjorde testet främst för att vara säker på att värdena fortfarande var korrekta inför att jag skulle gå in i min intervallperiod. Hur som helst såg...

Jag fortsätter köra för Team JE68 kommande säsong. Trivs väldigt bra och Jonte har alltid varit en förebild. Tacksam över att ha så bra personer med mig. Tack Jonte för det fortsatta förtroendet!

Idag har jag gjort en runda och besökt några av mina sponsorer för att tacka för hjälpen säsong 2019. På bilden är jag och min sponsor Björn-Peter Strandgården. Han är en av dem som har valt att fortsätta hjälpa mig en ytterligare säsong. Stort tack!

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång